Verzuim
Leestijd
3 min.

Inzicht in de gezondheid van uw werknemers

Elke zichzelf respecterende organisatie brengt haar risico’s goed in kaart – financieel, strategisch, organisatorisch… Maar hoe zit het eigenlijk met de risico’s rond uw belangrijkste troef, namelijk uw personeel?

Immers, personeel dat vitaal is en goed in zijn vel zit, is een enorme meerwaarde voor uw bedrijf. Medewerkers die zich prettig voelen zijn gemiddeld genomen minder vaak ziek en kennen een aantoonbaar hogere productiviteit. Het is dan ook niet verrassend dat vitale bedrijven bewezen succesvollere ondernemingen zijn en op de lange termijn beter presteren.

Een goed begin van 2020

Het is dus slim om eens te kijken hoe uw onderneming ervoor staat en waar plek is voor verbetering. En ONVZ kan u hierbij helpen. Met de health checks van providers in ons gezondheidsnetwerk ziet u in één oogopslag hoe vitaal uw bedrijf is, waar de risico’s zitten, en heeft u meteen een nulmeting. Zo kunt u zien waar u vooruitgang boekt als u met vitaliteit onder uw werknemers aan de slag gaat.

En waarom niet beginnen aan het begin van het nieuwe jaar? Met gezonde werknemers kunt u immers niet vroeg genoeg beginnen.

Zelf reagerenBenieuwd naar meer geheimen van een gezond bedrijf?